arrow_drop_up arrow_drop_down

OVER ONS

Samen hebben wij aanleg voor tuinen

20+
jaar specialist in tuinontwerp en -aanleg
In 5 stappen
van aanvraag naar aangelegde tuin!
200+
tevreden klanten


Onze visie

Bas Groenweg Tuinaanleg hoopt een bijdrage te kunnen leveren aan een beter toekomstperspectief en hen te inspireren te doen waar ze zich goed bij voelen. De aanwezigheid van buitenlucht en te werken met levende materialen als planten en bloemen hier een positieve bijdrage aan levert.

Met de paplepel ingegoten

Bas Groeneweg Tuinaanleg is een echte onderhoudsspecialist. Zij kent uw tuin en weet precies wat die nodig heeft. Grasranden in toom houden door regelmatig graskanten te steken. Borders overzichtelijk houden door overtollig blad te verwijderen en planten te scheuren of terug te snoeien. De bloeitijd van uw bloemen verlengen door deze deels terug te knippen. Hagen te snoeien en te bemesten voor het intact houden van de zichtlijnen en de structuur in uw tuin.

“Tot op heden kijk ik met trots terug
op een leerzame periode.”

Het beste van mezelf

…En kan ik niets anders zeggen dan dat ik nog elke dag met dezelfde ‘drive’ enthousiasme en liefde voor het vak mijn werk doe. De ontwikkelingen in de markt, innovatie op het gebied van materialen, de veranderende lifestyle van mijn klanten zorgen voor een continue positief spanningsveld waarin ik het altijd het beste van mezelf geef. Meer handen = meer groene vingers

Deze eigenschap geef ik graag door aan jongens die net als ik op jonge leeftijd het gevoel hebben op hun plek te zijn in  dit beroep. Bas Groeneweg Tuinaanleg biedt jongeren van de tuinbouw school de mogelijkheid om ervaring op te doen en de kneepjes van het vak in de praktijk te leren middels een werkstage.


Passie voor groen door groei

Na een jaar begon het echter te kriebelen. Het ouder worden, het ontwikkelen van mijn eigen ideeën en creativiteit, de behoefte om zelfstandig beslissingen te maken en mijn eigen stempel te drukken op mijn werk zorgde ervoor dat ik op 20 jarige leeftijd een sprong in het diepe maakte en als zelfstandig hovenier verder ging.

En als ik nu zelf naar mijn kleine mannetje van 4 kijk hoe hij met zijn tong uit zijn mond gefocused de tuin aan staat te harken, besef ik me dat de geschiedenis zich zomaar zou kunnen herhalen en de appel wederom niet ver van de boom valt.

Wij zijn trots op onze klant beoordelingen van gemiddeld een 9,3

Genieten van fijne tuin! 

Wat ik vooral erg leuk vond was de ontwerpfase. Samen met Bas visioneren over wat er allemaal mogelijk is met de ruimte die we hebben en dat terugzien in schetsen en een 3D ontwerp. Zijn ideeën over wat een moderne tuin is, pasten goed bij ons budget en nu genieten we van een fijne tuin! 

Kai van D. (Zuidplas)
Erg tevreden

Bas adviseerde ons om het tuinontwerp al mee te nemen in het bouwontwerp. Dat bleek een goede beslissing. Hierdoor is er veel meer eenheid gekomen in binnen- en buitenruimte. Het is nu een verlengstuk van ons huis, met mooie planten, een overkapping, een terras en voor het uitzicht

Fam. Crooswijk (Capelle aan den IJssel)
onze ‘droomtuin’

Met Bas in zee gegaan op aanraden van een vriendin.

Ontwerp gemaakt – eerst 2D, toen 3D, zodat ik snapte hoe het eruit zou komen te zien.

Ik had veel ideeën. Hij ook!

Alles in goed overleg besproken en onze ‘droomtuin’ ligt er inmiddels mooi bij

Sylvia de P. (Rotterdam)

Niet alleen tuinen krijgen een tweede kans!

Daarnaast heb ik een samenwerkingsverband met Pameijer waarbij jongeren in staat worden gesteld om een tweede kans te pakken, structuur te geven aan hun leven en ondersteunende en assisterende werkzaamheden te verrichten. Hiermee hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan een beter toekomstperspectief en hen te inspireren te doen waar ze zich goed bij voelen. Ik ben van mening dat aanwezig zijn in de buitenlucht en te werken met levende materialen als planten en bloemen hier een positieve bijdrage aan levert. 

Zullen we samen jouw plannen bespreken?

Mocht u meer informatie wensen of ontdekken wat wij voor uw tuin kunnen betekenen. 

Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan.