arrow_drop_up arrow_drop_down

TUINONTWERP

De eerste stap naar je droomtuin

Tuinontwerp in de omgeving Den Haag, Maassluis, Rotterdam en Berkel en Rodenrijs. 

20+
jaar specialist in tuinontwerp en -aanleg
In 5 stappen
van aanvraag naar aangelegde tuin!
200+
tevreden klantenJe droomtuin in wording

Je huis, tuin en omgeving beschouwen wij als één geheel. En is een harmonieus geheel het uitgangspunt voor onze ontwerpen. Of je nu een landelijke tuin of een stadstuin bezit, met het juiste tuinontwerp haal je het maximale uit je tuin. 

Een sfeervolle tuin op maat

Voordat we aan het tuinontwerp beginnen, inventariseren we de huidige situatie van de tuin, de gezinssituatie en de levensstijl. Daarnaast is het belangrijk om te weten of je groene vingers hebt en of je tijd en zin hebt om zelf te tuinieren. We snappen dat het soms lastig is iets te visualiseren, dus leggen we je voorbeelden voor van tuinen, stijlen en sferen, zodat het voor jou makkelijk is aan te geven wat je zoekt in een tuin en wat je voorkeur heeft. Al deze informatie vormt de basis van jouw persoonlijke tuinontwerp. Vervolgens kijken wij met onze kennis en ervaring naar de mogelijkheden, materiaalkeuzes en indeling en hieruit volgt het ontwerpplan.

Stappenplan

Welke stijl en sfeer zoek je? Welke bestrating en beplanting horen er thuis in jouw tuin?
Door jouw wensen met onze kennis te combineren zorgen wij voor de perfecte vertaling naar een gedetailleerd en stijlvol ontwerpplan.

STAP 1: Vraag het ontwerpplan aan

STAP 2: Intakegesprek waarin we alle wensen en behoeftes in kaart brengen

STAP 3: Je ontvangt een ontwerp en/of 3D tekening

STAP 4: Je ontvangt een offerte op basis van het ontwerp

STAP 5: Aanvang tuinaanleg 


Een bedrijfstuin met de juiste uitstraling

Niet alleen thuis wil je een fijne tuin om in te leven. Als bedrijf wil je een goede indruk bij je klanten achterlaten en dat betekent dat de bedrijfstuin ook op orde moet zijn. Met het juiste tuinontwerp zorgen wij ervoor dat de bedrijfstuin in lijn is met de uitstraling van je bedrijf. Zo kun je met een gerust hart klanten ontvangen en kunnen je medewerkers tijdens hun pauze even ontspannen. Maak van je bedrijfstuin een visitekaartje waar je trots op bent.

Wij zijn trots op onze klant beoordelingen van gemiddeld een 9,3

Uitstekend gelukt

Wij wilden graag twee grote borders in de voortuin. Dat is uitstekend gelukt. Je hebt weer goed werk geleverd Bas! 

Marianne van T. (Berkel en Rodenrijs)
Mooi resultaat

Bas werkt hard en daar is het resultaat ook naar. Aardig in de omgang wat fijn is bij het kiezen van het ontwerp en de planten en tegels.

 Ravi T. (Schiedam)
mooie, moderne tuin

Bas heeft een mooie, moderne tuin gemaakt. Het 3D ontwerp in de beginfase sprak ons erg aan en dat is wat er nu ook staat. 

Henry B. (Spijkenisse)

Van romantische tot moderne tuinen

Het tuinontwerp laat zien waar de beplanting komt, welke materialen we gebruiken en hoe het totaalplaatje eruit komt te zien. We ontwerpen tuinen in verschillende stijlen. Of je nu kiest voor een romantische, kindvriendelijke of juist strakke en moderne tuin. Wij houden rekening met de verschillende seizoenen en zorgen ervoor dat je het hele jaar door plezier hebt van je droomtuin.

Je droomtuin waarmaken?

Wil je meer informatie of wil je weten wat de mogelijkheden zijn in jouw tuin?

Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan.