arrow_drop_up arrow_drop_down

TUINAANLEG
Wanneer jouw tuinontwerp tot leven komt

Tuinaanleg in de omgeving Den Haag, Maassluis, Rotterdam en Berkel en Rodenrijs.

20+
jaar specialist in tuinontwerp en -aanleg
In 5 stappen
van aanvraag naar aangelegde tuin!
200+
tevreden klantenVakwerk door specialisten

Een mooi ontwerp verdient een perfecte uitvoering door mensen met een passie voor tuinen, gedegen vakkennis en de nodige ervaring. Wij zijn een team van specialisten en werken altijd met een vast team van hoveniers voor het beste resultaat. Daarnaast werken wij met betrouwbare leveranciers en bieden we niet alleen op de aanleg maar ook op de materialen standaard garantie. Wij verzekeren je van een perfect eindresultaat, zonder vervelende verrassingen achteraf.


Een vast aanspreekpunt

Om jou als klant te ontzorgen heb je tijdens de tuinaanleg contact met één vast aanspreekpunt. Samen zorgen wij ervoor dat de tuinaanleg soepel en voorspoedig verloopt. Wij weten als geen ander welke materialen bij het tuinontwerp horen en hoe we dat voor een aantrekkelijke prijs kunnen inkopen. Wanneer je de harde en groene materialen uitzoekt word je daarbij geholpen door het vakkundig personeel van onze leveranciers. Ook zijn we zelf altijd op de hoogte van nieuwe materialen en trends in materiaalgebruik en stijlen. We krijgen regelmatige voorlichting zodat wij onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. 

Onze specialismen op het gebied van tuinaanleg:

✓ Drainage
✓ Vlonders
✓ Schuttingen 
✓ Overkappingen
✓ Bestrating
✓ Vijvers
✓ Fonteinen
✓ ZwembadenVeiligheid en sfeer

Een goed verlichte tuin is een verlengstuk van de woonkamer. Als je naar buiten kijkt wil je geen donkere tuin zien, maar een sfeervol, verlichte tuin die uitnodigt als buitenplek. Wij stellen een lichtplan op, waarbij we niet alleen rekening houden met de sfeer, maar ook met de veiligheid. Voor extra sfeer in de tuin geven we je graag tips over welke tuinaccessoires bij je tuin passen. Ook werken we samen met een tuin-styliste die je kan helpen de perfecte sfeer te creëren. 

Wij zijn trots op onze klant beoordelingen van gemiddeld een 9,3

Prima werk geleverd

Prima werk geleverd. 5 sterren! 

Erwin
Blij met onze nieuwe tuin

Ik ben heel blij met onze nieuwe tuin met vijver! Indeling nu ook veel logischer tussen terras en grasveld. 

Erik. G. (Vlaardingen)
Prima resultaat

In 2018 heeft Bas onze nieuwe tuin aangelegd. Dit jaar moest de schutting worden vernieuwd, dus weer Bas gebeld. Het ziet er allemaal weer netjes uit. 

Henk en Tine van S. (Berkel en Rodenrijs)

Tuinbestrating

Een tuin wordt meestal ontworpen op basis van het type woning. Door te spelen met verschillende hoogteverschillen creëren we diepte in de tuin. De bestrating is het belangrijkste aanzicht in een tuin en het is daarom belangrijk dat dit zorgvuldig gekozen wordt. Je kunt de bestrating combineren met een duurzaam, houten vlonder of mooie plantenbakken en zo kunnen we verschillende stijlen creëren. Of je nu voor sierlijk, modern of klassiek kiest, wij zorgen ervoor dat de bestrating ook bij het huis past. Wij zijn ook ervaren in het aanleggen van beregeningssystemen, rioleringen en hemelwateren voor kavels. We maken je tuin waterklaar en dat is wel zo fijn met ons Hollandse klimaat.

Aanleggen van een Vijver, Fontein of Zwembad

Een vijver aanleggen

Het aanleggen van een vijver is een vak apart. Vijvers aanleggen is een van onze expertises. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en wij leggen vijvers aan van klassiek tot modern, van natuurlijk tot formeel. In het vijverontwerp werken we niet alleen de vorm en de grootte van de vijver uit, maar ook eventuele omheining en beplanting. Een vijver brengt rust en tegelijkertijd extra leven in de tuin; een prachtige toevoeging aan een fijne buitenplek.

De pracht van een fontein

Een waterornament of fontein is een ware ‘eyecatcher’ en maakt iedere tuin extra sfeervol. Wist je dat het gros van onze klanten een fontein kiest ter uitbreiding van een vijver? Wij letten bij het plaatsen van de fontein op het energieverbruik en gebruiken enkel duurzame waterpompen. Om de fontein goed tot zijn recht te laten komen, zorgen wij ervoor dat de fontein een prominente plek in de tuin krijgt en past binnen het tuinontwerp.

Een eigen zwembad in je droomtuin

Wie droomt er niet van een eigen zwembad in de achtertuin? Wij maken deze droom waar. 

Wij zijn ervaren in het plaatsen van onderhoudsvriendelijke zwembaden waar je jarenlang

plezier aan beleeft! Daarnaast renoveren wij ook privézwembaden. De zwembaden die wij leveren worden specifiek voor jouw tuin ontworpen en geheel binnen je budget aangelegd. Wij zorgen bij het aanleggen voor de juiste grondbewerking en we kunnen er tevens voor zorgen dat de rest van de tuin mooi aansluit op het zwembad door kwalitatief kunstgras en duurzame beplanting toe te passen. Het echte genieten kan nu beginnen.

Behoefte aan onze expertise?

Wil je meer informatie of wil je weten wat de mogelijkheden zijn in jouw tuin?

Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan.